Hoe kun je de slechte adem van je hond bestrijden?

Wanneer je hond last heeft van een slechte adem, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk aan te pakken. Dit kan namelijk wijzen op een onhygiënische bek, wat niet goed is voor de gezondheid van je hond. Wanneer deze niet goed schoon wordt gehouden, kan dit namelijk leiden tot nare ziektes. Er zijn verschillende producten die je kunnen helpen bij het schoonhouden van de bek van je hond. Zo is er bijvoorbeeld een speciale tandspray of een speeltje die tegelijkertijd het gebit reinigt. Op deze manier is je hond binnen mum van tijd weer van zijn slechte adem af.

Drinkwater additief van California Pets

Met California Pets drinkwater additief zal je hond meteen verlost zijn van zijn slechte adem. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater waardoor het reinigend en verzorgend gaat werken. Het gehele gebit en de bekholte van je hond wordt van verzorgd en nare bacteriën kunnen niet meer overleven en dus ook geen nare geurtjes meer verspreiden. Dit komt onder andere door het actieve zuurstof die in het product zit. Verder zit er nog water, tetranatrium EDTA en zuiveringszout in waardoor de zuurgraad van het water goed in balans blijft.

Waarom California Pets drinkwater additief?

California Pets drinkwater additief is een goed middel om te gebruiken omdat het geen schadelijke stoffen bevat die de gezondheid van de hond alleen maar schaden. Daarnaast kun je het niet alleen gebruiken voor je honden, maar ook voor je katten. Het is dus een veilige en eenvoudige manier om het gebit van je hond of kat goed te verzorgen.

Een slechte adem bestrijden met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden

Een hele eenvoudige en snelle manier om het gebit van je hond schoon te houden, is door de innovatieve tandenborstel van AE Dogz te gebruiken om de tanden van je hond te poetsen. Deze tandenborstel is uniek en speciaal ontwikkeld voor huisdieren. Zo bestaat de kop van de borstel uit allemaal nanodeeltjes die een enorme absorberende kracht hebben wanneer ze nat worden. Ze kunnen dan alle viezigheid en tandplak die op de tanden zit absorberen.

Waarom AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden?

Ruim driekwart van de honden krijgt na ongeveer drie jaar last van gebitsproblemen zoals tandplak, tandsteen of verkleuringen. Dit kan leiden tot tandbederf of een tandvleesontsteking en dit tast zowel de gezondheid als het welzijn van je hond aan. Het is daarom erg belangrijk om het gebit regelmatig schoon te maken en dit gaat al heel gemakkelijk met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden.

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy

Je kunt ook kiezen voor de Chewsi Dental Chew Toy om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Dit is een speeltje waar je hond op moet kauwen, dus hij zal niet eens in de gaten hebben dat hij zijn gebit aan het reinigen is. Zo hoef je dus zelf geen moeite te doen om de tanden van je hond te poetsen.

Waarom de Chewsi Dental Chew Toy?

Het materiaal van de Chewsi Dental Chew Toy is natuurlijk rubber, waardoor het niet schadelijk is voor je hond wanneer hij het veel gebruikt. Door de ribbelige structuur en de zachte noppen worden alle voedselresten en tandplak van het gebit van je hond verwijderd.

Een frisse adem met de Dr. Brite Natural Tandspray

Maak een einde aan die slechte adem van je hond met de Dr. Brite Natural Tandspray. Dit is een spray die je moet spuiten op de tandvleeslijn van je hond om de mondgezondheid te verbeteren. Je hoeft slechts een paar keer per dag te sprayen. Je hond vindt de smaak heerlijk en jij kunt weer genieten van een stevige knuffel zonder last te hebben van zijn slechte adem.

Waarom de Dr. Brite Natural Tandspray?

De tandspray van Dr. Brite is helemaal biologisch en bevat dus alleen maar goede producten. Zo bevat het kokosolie, dat al eeuwenlang een grote rol speelt in producten voor de mondverzorging van de mens. Daarnaast zit er ook propolis in, een lijmachtige stof die gemaakt wordt door honingbijen en al gebruikt werd door de oude Grieken.

Pak de slechte adem van je hond aan met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Een hele eenvoudige manier om het gebit van je hond te verzorgen, is de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Deze pen kun je gebruiken om tandplak te verwijderen, waardoor je hond ook geen last zal krijgen van tandsteen. Daarnaast helpt het om de conditie van het tandvlees te verbeteren. 

Waarom de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen?

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is een hele eenvoudige manier om het gebit van je hond te verzorgen. Daarnaast krijg je er ook een spray bij die je op het gebit kunt spuiten. Deze spray bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Zo zit er kokosolie in om alle slechte bacteriën te doden en de tanden witter te maken. Verder bevat de spray ook peterselie zaadolie voor een frisse adem. De plakkerige stof propolis heeft ook een bacterie- en schimmeldodende werking, net als grapefruit zaadolie. 

Een frisse adem met de OxyFresh Pet Dental Kit

Laat je hond weer genieten van een frisse adem door de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken. In deze kit zit drie dingen: een tandpasta, drie vinger tandenborstels en een tandenspray. De tandenborstels kun je gebruiken om de tandpasta op het gebit van je hond te smeren en de tandenspray kun je daarna spuiten op de tandvleeslijn en de tanden. Hartstikke simpel en je zult meteen resultaat zien.

Waarom de OxyFresh Pet Dental Kit?

Met de OxyFresh Pet Dental Kit maskeer je niet alleen de slechte adem van je hond, maar pak je deze echt aan waardoor hij ook weggaat. Door regelmatig de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken, heeft je hond de hele dag door weer een frisse adem. De producten van OxyFresh worden aanbevolen door dierenartsen omdat al zo’n dertig jaar klinisch wordt bewezen dat zij goede producten leveren.

Een frisse adem is wel zo prettig bij je hond. Maar naast een slechte adem kan een hond ook nog andere vervelende klachten of ziektes krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oorontsteking bij honden of oormijt bij je hond. Maak de oren van je hond bijvoorbeeld regelmatig schoon om oormijt te voorkomen.